serty86

Livet är fullt med utmaningar

2010-03-25

Kategori: Allmänt

Nu har det gått för länge igen sen jag skrev sist. Men för tillfälligt är inget roligt. Man blir trött av att bara gå upp för trappan.

Igår den 24 mars 2010 ringde Jessica mig och ville hälsa på. Gud vad jag blev. Själv orkar man inte ge sig ut på större äventyr utan blir nöjd med det lilla man får.
Som sagt Jessie kom och vi tog en kopp kaffe och gick en liten runda i huset. Hon har ju inte varit här på ett tag och ville se mitt barn rum som just nu står still med inredning.
Men får ta tag i det den dagen jag orkar. Sen körde vi med var sin bil till Sjöalt. Jag skulle lämna lite foto på lilla Wilma som nu skulle flytta. Och mamma har tagit lite kort på henne så jag framkalla dom så hon kunde få med sig när hon flytta.
Där efter åkte jag hem och gjorde korvstroganoff och höll kväll. Kanon väder då graderna steg till nästan 10 grader och snön smälter för fullt. Skönt.

Idag gick jag upp kl 9 efter att hunden kallat en stund. Kom igen matte, solen skiner och jag vill inte ligga och dra mig längre. Så vi gick ner och gjorde god frukost och tog en kopp kaffe. Fick planterat lite fröer som jag ska ha i mina rabatter sen. Men när det va gjort satt jag bara och glodde.. suck vad det är tråkigt att bara sitta hemma. Men så orkar man inte ge sig ut på något större. Annars hade Väla eller Ikea lockat men nej tack. Så jag ringde pappa och sa att jag hade tråkigt. Så han och den nya foster tjejen kom och hämtade mig sen åkte vi en mysig bil tur runt vackra Rössjöholm. Timmen senare igen var jag hemma så jag satte mig i bilen själv och körde med pappa hem. Satte mig på en sol stol och tittade på han när han klöv bränne. Solen gasade och hade nått hela 16 grader varm. Helt underbart vill ja säga.

Så nu är jag hemma igen och väntar på min lilla sambo som ska komma hem och roa mig.

Imon ska jag till Våxtorp och besöka Jane och Lena. Som tur e händer det i alla fall lite var dag. Toppen.

Ha det super. kram