serty86

Livet är fullt med utmaningar

flera dagars uppdatering

Kategori: Allmänt

Vilka händelserika dagar jag haft.
Förra fredagen körde jag till syster på förmiddagen och passade isabella lite eftersom malin bakade och fixade till isabellas barndop som skulle äga rum på söndagen. Jag underhöll mest henne så malin kunde göra klart det hon hade på gång. När jag va klar där åkte jag till Jane och lena och lämnade plast burkar. och fick sitta en timme och snackat lite skit.
Lördag tog vi och hade en mys förmiddag sen kl ett körde vi till sjöalt. Sen drog hela familjen jensen, Svensson, gunnarsson till småland för att först titta på rössjöholm när dom spela match. Sen träffade vi morfar. Ja ni hörde rätt.. efter tio års tid träffade jag min morfar och han fick träffa sina barnbarns barn. vi fick se hur han bodde och fick inspektera huset.
<gissa om jag inte kände igen han. hade jag mött han på gatan hade jag inte vetat vem han va. men när han pratade lät han precis som min morbro. så på rösten hörde jag ju direkt att han tillhörde släkten.

Vi lämnade vi 7 och irma somnade som en stock i bilen och sov hela vägen hem. tomas körde hem med irma och jag och eddie åkte till våxtorp för att fira anna, vicki, tomy, Vi kom lagom till kaffet och jag stannade en timme. sen körde jag hem för jag hade en ny dag dagen efter med mycket att göra.

Kl ringde 6 söndags morgon och jag gick ut med hunden. Satte på en kopp kaffe och mös på trappan i morgonrock;) Vilken morgon. jag packade in hunden i bilen och hälde upp en ny kopp kaffe och körde till församlingshemmet i tåssjö, satte mig på tappan för att vänta in syrran och upptäcker då att fyra hjortat gick på ängen brevid. Malin kom tio minuter senare och vi började duka och fixa till barndop.
Allt blev kanon och vi blev nöjda.
Jag och fanta körde hem och väckte irma och tomas. Irma fick ny blöja och en stor flasa gott.. sen hamnade hon i baby gym och jag tog en dusch. Sen va jag fin klädd och klar. Tomas kom ner och gjorde sig iordning och även han blev klar snabbt. Sen var det bara irma kvar. Vi drog hela familjen till tåssjö kyrka och fick bevittna två dop. Isabella och maja.

därefter samlades alla i församling och åt gott och firade isabellas dop.



Idag fredag har jag och irma varit och hälsat på gisela och urban. Tack för fika. Sen när tomas kom hem drog vi till väla och handlade lite kläder till duvan. Gud vad coola kläder vi inhandla.

imon blir det optikern, lasse stefanz, lördag mys kväll och söndag barnklädesparty och gäster senare på eftermiddagen.