serty86

Livet är fullt med utmaningar

Fantastisk jul

Kategori: Allmänt

Det är underbart att se sina barn så nöjda med sina jul klappa, Irma har gått manikén med sina nya kläder hon fått av mormor och morfar. Hon fick även n sminkdocka av moster...
även denna är en favorit. Men om jag själv får tillägga bör jag nog hjälpa henne hur man lägger en vardags makeup.
Dockan kan för stunden inte öppna ögonen så tyng hon e med smink. Leran som nu är väl använd sedan två timmar tillbaka va också en hit. Hjälp mig städa upp.
Golvet är nu torkat två gånger i lekrummet då hon av farmor fick barbie med pool. Självklart ska denna pool fyllas med vatten.... En hund i koppel som inte lyder och en ny bäddad säng tackar Irma för alla fina julklappar.
 
Ronja tackar för trippel av en fantastisk klänning. En gnäggande häst och en syster som nu hjälper henne med byggklossar. Även Ronja tackar för dom fina julklapparna.
 
 
 
Tillsammans prickade vi in perfekt denna jul.
 
Alla våra julklappar blev succés. Då sally och nelly nu säkert tar kort på allt som går att ta kort på, och Isak sitter säkert med sina små legobitar med självklart stor hjälp av Erik.
 
Lilla Ella förklarar nog för carro hur man smidigt gör glass med lera. Isabella lika så, Valton som nu kör gul lastare ligger Elis i vagnen med sina nya kläder.
 
Svärmor sitter säkert och äter frukost medans Eddie dricker kolsyrat och conni glider runder med sin kaffemaskin.
 
Mamma Som nu säkert är jätte förbannad för att hon inte redar ut sin nya surfplatta och ingen hjälp får hon.
 
 
 
iden som jag först trodde inte skulle väcka intresse hos min syster värmde hjärtan. vi bestämde oss för att göra en fotobok om Rössjöholm till pappa och Farfar som detta året skulle bli den jobbigaste men även den roligaste julklapp.
 
Tog min syster i handen och började ett äventyr där vi både fick träffa fFriz och lärde oss mycket. Vår fina julklapp skulle självklart blivit ett stå bättre om det inte hade varit för misstänkta tjuvar. Men att se hur det glänste i ögonen på Farfar och pappa när dom öppna sina julklappar. Då hade vi gjort något bra.
Och en stor stjärna till syster som lyckades hitta den lustgård jag minns...
 
 
 
Nu är bara den stora frågan..... Hur ska vi kunna klå detta nästa år....../Beverly